Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında 2017 yılı için niyet beyanında bulunan Üniversitemize, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen değerlendirme takımı tarafından 17.10.2017 tarihinde ön ziyaret, 05-08.11.2017 tarihleri arasında Saha Ziyareti gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Mehmet Çelik başkanlığında, Barış Erbilgin, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Prof. Dr. Şadiye Emet Gürel, Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Erhan Çalışkan ve Doç. Dr. Ceyhun Elgin’den oluşan değerlendirme takımı, önceden belirlenerek ilan edilen program çerçevesinde üniversitemizin birimlerini ziyaret ederek iç ve dış paydaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Üniversitemizin Dış Değerlendirme Ziyaret Programı için tıklayınız.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafında yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı’na ilişkin mevzuat bilgisi ve kılavuzlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.