Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında 2017 yılı için niyet beyanında bulunan Üniversitemize, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen değerlendirme takımı tarafından 17.10.2017 tarihinde ön ziyaret gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Mehmet Çelik başkanlığında, Barış Erbilgin, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Prof. Dr. Şadiye Emet Gürel, Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Erhan Çalışkan ve Doç. Dr. Ceyhun Elgin’den oluşan değerlendirme takımı, 05.11.2017 tarihinde başlayacak olan Saha Ziyareti öncesinde inceleme ve değerlendirmelerde bulunarak, saha ziyareti programını şekillendirdirdi.

Üniversitemizin Dış Değerlendirme Ziyaret Programı için tıklayınız.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafında yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı’na ilişkin mevzuat bilgisi ve kılavuzlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.